مدیرعامل جمعیت هلال احمر مازندران از آمادگی 4 هزار و 360 داوطلب جمعیت هلال احمر این استان در ایام نوروز خبر داد.
به گزارش شمال نیوز،مجتبی اکبری با اشاره به تمهیدات نوروز 97، اظهار کرد: تعداد ۵۴ پایگاه امداد و نجات ثابت و سیار در سراسر استان مازندران مستقر شده که از این تعداد ۵٠ پایگاه و کمپ ثابت و سیار ایمنی وسلامت مسافران بوده و ١٠۴ پایگاه خدمات هلال احمر در سراسر استان مستقر هستند.
وی تصریح کرد: ٧۵ دستگاه موتورسوار امداد و نجات و داوطلب با تجهیزات کامل برای دسترسی بهتر در محور ها مستقر می شوند و ٣ هزار داوطلب جوان، هزار نفر نجاتگر و ٣۶٠ نفر از همکاران در مجموع 4 هزار و 360 نفر در مدت بیست روز به میزان ١٣هزار و 360 نفر روز خدمات در تمام شهرستان ها و محور های مواصلاتی اماده ارائه خدمات رسانی هستند.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر مازندران، از طراحی روبات تلگرامی خدمات سفر و راه اندازی این نرم افزار خبر داد و افزود: نرم افزار نجات هلال احمر با قابلیت دانلود از کافه بازار امکان پذیر است.
وی تصریح کرد: شماره تلفن ١١٢ خدمات شبانه روزی و طراحی کمپ های مشترک با همکاری اورژانس، پلیس، راهداری، نیروهای انتظامی و هلال احمر در شهرستان ها و ورودی های شهر ها آماده ارائه خدمات رسانی هستند./ایسنا